........................................

Premium Blogger Themes - Starting From $10
#Post Title #Post Title #Post Title

TURKISH LADIES(:


Güzel bir topuklu ayakkabıya hangi bayan dayanabilirki? Giyilmeyecekse bile o ayakkabı alınıp mutlaka dolabın bir kenarına konulur. Ne olacak biz hanımlarn hali değil mi?
  Başlıkta sadece Türk bayanlarını ilgilendici koymamın bir sebebi var aslında. İnternette gezinirken bir habere rastgeldim. Aslında her internete girdiğimde bütün haberleri okurum:D Böylelikle akşam haberlerini izlememe pek gerek kalmıyor. Eee haberdar olmak lazım olan bitenden değil mi? Ülkenin hali malum. Neyse çok uzattım.. Haber şuydu. Meğer bizim  Türk hatunlarına yüksek topuklu ayakkabılar iyi gelmiyormuş. Neden mi? araştırmada bizim hatunların çoğunluğunun ayaklarının taraklı olduğu ve böyle ayakkabıların ayak sağğını bozduğu söyleniyor.
   Aslında hepimizin bildiği bir şey bu hangi topuklu sağlıklı ki? Ama bizi için biraz özelleştirilmiş oldu o kadar:D Hep sağğımıza bakalım dikkat edelim diyoruz ya işte sağlık. Ama çoğumuzun dikkat edeceğini sanmıyorum. Neden mi? Topuğun zarafeti her hanımı kendine çekebilir de ondan…..  
                                                                                                                sheJJ

Leave a Reply